Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike

ساخت وبلاگ

7 kauden jälkeen Arsenal pelipaidat ilmestyivät vihdoin jälleen Mestarien liigaan. Kaudella 2023-24 Mestarien liigan lohkovaiheen B-ryhmän ensimmäisessä kierroksella Arsenal kohtasi kotonaan PSV Eindhovenin. Sakan, Trossardin, Jesusin ja Odegaardin maaleilla Arsenal voitti PSV Eindhovenin kotonaan 4-0 ja voitti ensimmäisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa seitsemän kauden jälkeen.
Mestarien liigan ensimmäinen voitto on ollut Arsenalin faneille pitkä aika. Arsenal on nyt mestaruustason joukkue Valioliigassa, ja se on myös pelätty joukkue Mestarien liigassa. Arsenalin kyky palata Mestarien liigaan monien kausien jälkeen riittää osoittamaan, että he ovat matkalla elpymiseen. Ottelussa Eindhovenia vastaan koko Arsenalin joukkue pelasi erittäin hyvin, jopa kiistanalainen Havertz on parantunut huomattavasti. Yllättävin asia on Trossard, joka liittyi joukkueeseen tämän vuoden tammikuussa. Hänen erinomainen suorituskykynsä uudella kaudella valloitti kaikki Arsenalin fanit.
Kun Martinelli loukkaantui, Trossard, joka pukeutui nro 19 Jalkapallo Pelipaidat, otti hänen vasemmistokseen. Tässä pelissä hän teki yhden maalin ja yhden syöttöpisteen 58 minuutin peliajan aikana. Uuden kauden viidessä pelissä Trossard on tehnyt 3 maalia ja yhden syöttöpisteen ja pelannut keskimäärin 45 minuuttia ottelua kohden. Varsinkin viimeisessä liigaottelussa Evertonia vastaan, kun Arsenal kohtasi Evertonin kivivankan puolustuksen, voitti lopulta Evertonin 1-0 vieraissa Trossardin maalilla. Ja hänen siirtosummansa on vain 24 miljoonaa euroa. Arsenal-faneille Trossardin suorituskyky toi liikaa yllätyksiä, ja he toivovat, että hän saa lisää pelimahdollisuuksia.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Arsenal pelipaidat,Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 50 تاريخ : پنجشنبه 30 شهريور 1402 ساعت: 23:35

Tämän vuoden kesäikkunassa Tottenhamin ykkösydin Kane jätti Valioliigan ja pukeutui FC Baye München pelipaidat. Kun fanit olivat vielä huolissaan joukkueen uudesta kaudesta, kukaan ei olisi uskonut, että Tottenham pystyisi voittamaan viisi ensimmäistä peliä uuden valmentajan johdolla. 4 voittoa ja 1 tasapeli, lyömätön. Nykyisessä Valioliigan sijoituksessa sen lisäksi, että Manchester City säilyttää voittoennätyksen ja jatkaa sarjan kärjessä, Tottenhamin suorituskyky uudella kaudella on faneille yllättävin.
Tottenhamin uusi valmentaja Postkoglu aloitti uuden kauden 4 voitolla ja 1 tasapelillä ja sijoittui Valioliigan sijoituksissa toiseksi Manchester Cityn viiden pelin voittosarjan kannoilla. Tämä on ensimmäinen kerta Tottenhamin historiassa, kun se on tehnyt 13 pistettä Valioliigan viidessä ensimmäisessä pelissä. Koko joukkue ylitti odotukset. Erityisesti Maddisonista, joka on juuri pukenut Tottenham Hotspur pelipaidat uudella kaudella, on tullut Tottenhamin hyökkäyksen ydin, ja hän teki 2 maalia ja 2 syöttöä viidessä pelissä. Hänen suorituksensa voidaan sanoa tuoneen yllätyksiä monille Tottenham-faneille. Paljon kyseenalainen brasilialainen jalkapallomaajoukkue Richarlison teki myös avainmaalin Tottenhamin 2-1-käännössä Sheffield Unitedia vastaan. Hänen esityksensä toi toivoa myös faneille.
Tottenhamin testi on juuri alkanut. Seuraavaksi he kohtaavat Arsenalin ja Liverpoolin haasteet. Tottenham taistelee kuitenkin tällä hetkellä yhdellä linjalla, kun taas Arsenal ja Liverpool aloittavat Euroopan sodan ja Liigacupin pelit, mikä voi vaikuttaa heidän liigan suorituskykyyn. On syytä mainita, että Tottenham ei ole voittanut yhtään vieraspeliä Arsenalissa 12 vuoteen. Vaikka Arsenalilla on ollut etulyönti aiemmissa yhteenotoissa, Tottenhamin vahvuus ja näkymät ovat optimistisemmat. Siitä huolimatta kahden joukkueen välinen kaksintaistelu on edelleen yksi Valioliigan katsotuimmista. Odotetaan innolla heidän esitystä!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München pelipaidat,Tottenham Hotspur pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 40 تاريخ : سه شنبه 28 شهريور 1402 ساعت: 14:43

Kuten viime vuonna Qatarin MM-kisoissa, Lautaron esitys Argentiina maajoukkue pelipaita ei osoittanut hänen todellista vahvuuttaan. Myöhemmin Lautaro vetäytyi avauskokoonpanosta suurimman osan Qatarin MM-kisoista, ja hänet korvasi Manchester Cityn hyökkääjä Alvarez Lautaron lähtöpaikalla. Argentiinan viime viikolla Ecuadorista voittamassa 1-0-voitossa 11 hengen avauskokoonpanossa Inter Milanin kapteeni Lautaro valittiin avauskokoonpanoon, mutta hänen suorituksensa oli silti heikko. Asiaankuuluvien tiedotusvälineiden mukaan Alvarez aloittaa seuraavassa MM-karsintaottelussa Boliviaa vastaan.
Ottelussa Ecuadoria vastaan, jos Messi ei olisi tehnyt vapaapotkua kriittisellä hetkellä, Argentiina olisi kärsinyt tappion kotonaan. Pelin aloittanut Lautaro hukkasi ainakin 2 maalipaikkaa. Vaikka hänen esiintymisensä Inter Milan pelipaidat oli erittäin rohkea, hän ei koskaan pystynyt todistamaan itseään maajoukkueessa. Olipa sitten Valioliigassa tai viime vuoden MM-kisoissa Qatarissa, Alvarez on osoittanut maalintekokykynsä ja säilyttänyt vakaan suorituskyvyn avainotteluissa. Jos haluat perustaa uuden etukentän ytimen, Alvarez saattaa olla sopivampi kuin Lautaro.
Ja tänä viikonloppuna on alkamassa paljon huomiota herättänyt Milan Derby. Tämä peli on epäilemättä täynnä jännitystä ja kovaa kilpailua. Inter Milanissa kaikkien pelaajien tulee ylläpitää hyvää kuntoa ja taisteluhenkeä, erityisesti Lautaron, joukkueen kapteenin ja päähyökkääjän. Joukkueen on pyrittävä voittamaan Milan Derby. Loppujen lopuksi Argentiinan maajoukkue pärjää ilman Lautaroa, mutta Inter Milan ei tule toimeen ilman Lautaroa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Argentiina maajoukkue pelipaita,Inter Milan pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 68 تاريخ : سه شنبه 21 شهريور 1402 ساعت: 23:44

Euroopan karsintaotteluissa Espanja voitti Georgian vierasjoukkueessa 7-1. Moratan hattutemppu oli hämmästyttävä, mutta ihmiset keskittyivät enemmän 16-vuotiaaseen Yamaliin, jolla on Espanja maajoukkue pelipaita nro 19. Vartalolla. Hän teki maalin debyyttinsä Espanjan maajoukkueessa rikkoen Fatin ja Garveyn ennätykset ja hänestä tuli Espanjan joukkueen historian nuorin maalintekijä.
Viime kauden lopussa Yamal puki FC Barcelona pelipaidat ja teki debyyttinsä Barcelonan perusjoukkueessa. Alle 16-vuotiaana hänestä tuli Barcelonan nuorin La Liga -ottelussa pelannut pelaaja. Raporttien mukaan Barcelona pitää Yamalia erittäin tärkeänä, ja jo heinäkuussa osapuolet allekirjoittivat jatkosopimuksen vuoteen 2026 asti. Uudella kaudella Yamalin suorituskyky on hämmästyttävä ja hän jatkaa kasvuaan ja paranemistaan. Barcelonan valmentaja Xavi sanoi haastattelussa, että Yamal on erittäin nöyrä, jalkapalloa rakastava ja älykäs pelaaja, ja toivoo, että Yamal voi aina pelata Barcelonassa, koska Yamalista voi tulla pelaaja, joka osaa määritellä aikakauden. Mutta ihmiset tarvitsevat enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä.
Seurasta maajoukkueeseen ihmiset ovat täynnä odotuksia 16-vuotiaan Yamalin suhteen, eikä Yamal ole pettänyt ihmisiä ja on osoittanut itsensä esityksellään. Perheensä, joukkuetoverinsa, valmennushenkilöstön ja Barcelonan fanien tuella toivon, että 16-vuotias nuori pelaaja voi täysin toteuttaa kykynsä, eikä epävarmuustekijöiden, kuten loukkaantumisten, vaikuta häneen. Nauti jalkapallosta ja kohtaa urasi vakaalla asenteella.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Espanja maajoukkue pelipaita,FC Barcelona pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 58 تاريخ : يکشنبه 19 شهريور 1402 ساعت: 23:40

Paris Saint-Germain ilmoitti muutama päivä sitten virallisesti joukkueen uuden kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen Mbappen ja Dembelen johdolla. Lisäksi selvisi, että Verratti, saksalainen keskikenttäpelaaja Draxler, Kurzawa ja muut joukkueessa vuosia pelanneet pelaajat eivät ilmestyneet joukkueeseen.
UEFA:n Mestarien liigan lohkovaiheessa tällä kaudella Paris Saint-Germain ja Borussia Dortmund, AC Milan ja Newcastle ovat samassa ryhmässä, jota fanit kutsuvat kuolemanryhmäksi. Listasta näkyy, että Paris Saint-Germain luovutti Verratin kokonaan uudella kaudella. Sen lisäksi, että hän epäonnistui pukemaan ylleen Jalkapallo Peliasut pelatakseen joukkueessa Ligue 1:n 4 ensimmäisessä pelissä uudella kaudella, hän ei myöskään esiintynyt Mestarien liigan lohkovaiheen luettelossa. Verratille joukkueesta lähteminen on hänen ainoa vaihtoehtonsa.
Paris Saint-Germainissa pelattuaan 11 vuotta Verratti pelasi 416 kertaa Parisissa tehden 11 maalia ja 61 syöttöä, mikä teki suuren panoksen joukkueeseen. Hänen erinomainen suorituskykynsä keskikentällä teki hänestä yhden joukkueen ydinpelaajista. Mutta nyt Paris Saint-Germainilla ei ole hänelle paikkaa. Ymmärretään, että Verratti siirtyy Qatarin joukkueeseen 50 miljoonalla eurolla. Jos tämä siirto onnistuu, Verratti riisuu Paris Saint-Germain pelipaidat, päättää kokonaan 11-vuotisen uransa Pariisissa ja aloittaa uuden alun. Toivon Verratille kaikkea hyvää ja odotan uutta menestystä hänen uudessa haasteessaan.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Paris Saint,Germain pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 66 تاريخ : جمعه 17 شهريور 1402 ساعت: 9:31

Ennen uuden kauden alkua uskoakseni kukaan ei olisi uskonut, että 20-vuotiaasta Englannin nerosta Bellinghamista tulee Real Madridin paras maalintekijä. Uuden kauden viidessä pääliigan pelissä Bellingham on ehdottomasti yksi katsotuimmista pelaajista.
Sen jälkeen kun Bellingham käytti Real Madrid pelipaidat tämän vuoden heinäkuussa, hän on esiintynyt erittäin hyvin. Hän ei ole vain suorittanut keskikenttätehtäviään hyvin, vaan hän on myös tehnyt 5 maalia ja yhden syöttöpisteen neljällä ensimmäisellä liigakierroksella. Kiinan paras maalintekijä, La Ligan maalintekijälista! Ennen kauden alkua monet Real Madridin fanit olivat huolissaan siitä, että Bellingham siirtyisi Bundesliigasta La Ligaan. Sopeutuminen saattaa kestää jonkin aikaa, mutta Bellingham valloitti Beabeun erittäin nopeasti ja valloitti monet Real Madridin pelaajat. Bellinghamista on tullut Real Madridin uuden sukupolven keskikenttäbanneri.
Ennen laskeutumista Real Madridiin Bellinghamista, joka pukeutui 22. Borussia Dortmund pelipaidat, tuli joukkueen historian nuorin kapteeni. Laskeuduttuaan Real Madridiin Bellingham luopui sijasta 22 ja valitsi Zidanen numero 5-paidan toivoen voivansa seurata Zidanen jalanjälkiä. Tänään Bellinghamista on tullut Beabeun uusi supertähti. Vaikka tämän päivän jalkapallossa tehdään paljon yli 100 miljoonan euron arvoisia hankintoja, Real Madridin Bellinghamin siirto on ehdottomasti paras hinta-laatusuhde. Se ei ainoastaan saa huippukeskikenttäpelaajaa, vaan se voi olla myös tulevaisuus Haasta Haalandin ja Mbappen supertähdet ja tulevat Ballon d'Or -ehdokkaat! Uskon, että vanhemman sukupolven huippukeskikenttäpelaajien, kuten Modricin ja Kroosin, ohjauksessa uskon, että tuleva Bellingham voi johtaa Real Madridin luomaan uusia loistoja.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid pelipaidat,Borussia Dortmund pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 44 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1402 ساعت: 23:45

Ansu Fati oli aikoinaan Barcelonan kulta. Jalkapallouransa aloittamisesta lähtien Fati on saavuttanut nopeasti suurta menestystä. Jotkut jopa ajattelevat, että hänestä voi tulla Barcelonan ydinhahmo Messin tavoin. Siksi Messin lähtiessä Barcelonasta joukkue antoi Fatille nro 10 FC Barcelona pelipaidat ja asetti hänelle miljardin euron sopimussakon. Mikään joukkue ei kuitenkaan ole aktivoinut tätä sopimussakkoa, ja joukkue itse on luopunut Ansu Fatista. Jatkuvat loukkaantumiset ovat musertaneet Messin seuraajan.
Uuden kauden kolmessa pelissä Fati nousi kaikki penkiltä, ja peliaika oli vain 47 minuuttia ilman maaleja tai syöttöjä. Jos hän pysyy Barcelonan kokoonpanossa, hän ei voi taata vakaata peliaikaa. Mutta vasta 21-vuotiaalla Fatilla on vielä monia mahdollisuuksia ja kasvunvaraa. Ja jos haluat jatkaa kasvuaan, Barcelonasta lähteminen voi olla Fatille paras valinta.
Raporttien mukaan Valioliigan Tottenham ja Chelsea ovat tällä hetkellä kiinnostuneita Ansu Fatista, ja molemmat ovat tehneet tarjouksia Barcelonalle. Koska Kane päätti käyttää FC Baye München pelipaidat, Tottenham toivoo hankkivansa pätevän hyökkääjän siirtoikkunan viimeisessä vaiheessa varmistaakseen joukkueen etukentän hyökkäävän tulivoiman tällä kaudella. Vammojen vaikutuksen vuoksi Chelsea toivoo myös hankkivansa Fatin auttamaan joukkueen etukenttää. Ja minkä valinnan Fati tekee seuraavaksi? Odotetaan sitä innolla!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona pelipaidat,FC Bayern München pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 60 تاريخ : جمعه 10 شهريور 1402 ساعت: 8:25

Tämä kesä, minne Lukaku menee, on ollut kuuma keskustelunaihe. Tunnetun toimittajan Romanon vahvistuksen mukaan Chelsea-hyökkääjä siirtyy Romaan lainalla ja Lukaku yhdistää taas voimansa Mourinhon kanssa. Ymmärretään, että Lukakun vuokra-aika on yksi vuosi, vuokramaksu ylittää 5 miljoonaa euroa, eikä lunastuslauseketta ole. Tänä aikana Rooma maksaa Lukakun palkkaa noin 7,5 miljoonaa euroa. Lukakulle, joka ei tällä hetkellä voi pelata Chelseassa, hän voi vihdoin pukea Jalkapallo Peliasut ja palata viherkentälle.
Tänä kesänä Lukuka on yhdistetty Inter Milaniin, Juventukseen, Chelseaan ja Saudi-Arabian joukkueeseen, ja hän jopa hylkäsi Saudi-Arabian joukkueen 45 miljoonan euron vuosipalkan. Lopulta, kun Chelsea vuokrasi hänet, Roma pääsi nopeasti sopimukseen Chelsean ja Lukakun kanssa. Tällä kertaa Lukaku onnistui pukemaan AS Roma pelipaidat, ja sekä pelaajat että joukkue tekivät tiettyjä kompromisseja. Chelsea toivoo, että Lukakun lainapalkkio on 800 puntaa, mutta taloudellisissa vaikeuksissa olevien romanien on vaikea täyttää vaatimuksiaan. He eivät kuitenkaan ainakaan joudu maksamaan Lukakulle palkkoja tällä kaudella. Lukaku hyväksyi huomattavan palkanleikkauksen. On selvää, että jos Lukaku jää Chelseaan, hän saa 12 miljoonan euron vuosipalkkaa verojen jälkeen.
Lukuka tekee kolmatta kertaa yhteistyötä Mourinhon kanssa, joka työskenteli Chelsean ja Manchester Unitedin kanssa. Jos Mourinho saa Lukakun pelaamaan uudelleen, tai Lukaku voi auttaa Romaa palaamaan Mestarien liigaan. Tämä on erittäin hyvä asia Romalle, Chelsealle ja Lukakulle itselleen. Ensi kaudella Chelseaan palaavalla Lukakulla on kuitenkin vielä kahden vuoden sopimus Chelsean kanssa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,AS Roma pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 70 تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1402 ساعت: 23:04

Inter Miami CF pelipaidat pukeutunut Messi auttoi joukkuetta voittamaan 7 peliä UEFA Cupissa ja voitti joukkueen historian ensimmäisen mestaruuden. US Open Cupin välierissä he kohtasivat Cincinnatin, MLS:n itäisen konferenssin vahvimman joukkueen. 0-2:sta 2-2:een, 3-3:een jatkoajalla ja sitten rangaistuspotkukilpailuun, tämä ottelu liigan alimman joukkueen ja idän ykkösen välillä toisti lähes täysin Qatarin MM-finaalin. Messi voitti jälleen ja sai mahdollisuuden nostaa Inter Miamin toisen pokaalin.
Tässä pelissä vastustajat ovat erittäin vahvoja ja heidän taktiikkaansa käytetään myös erittäin hyvin. Sekä Messi että Busquets ovat tiukasti vastustajien vartioimaina, eikä hyviä hyökkäyspaikkoja ole juurikaan tarjolla. Ottelun 65. minuuttiin asti Inter Miami oli vielä kahden maalin päässä. Siitä huolimatta Messi ja hänen joukkuetoverinsa eivät antaneet periksi. Kriittisellä hetkellä Messi nousi jälleen seisomaan. Ensin hän auttoi joukkuetoveriaan potkulla saadakseen maalin takaisin. Sitten, peliajan viimeisessä vaiheessa, hän avusti Campanaa uudelleen puskulla ja tasoitti Inter Miamin pisteet onnistuneesti. Jatkoajalla Miami Inteationalin vauhti oli kuin sateenkaari. Martinezin maali auttoi joukkuetta ohittamaan vastustajan, mutta vastustaja rikkoi silti joukkueen hauraan puolustuksen. Osapuolet tekivät jatkoajalla 3-3-tasapelin. Rangaistuspotkukilpailuun päästyään maalivahti Callender teki toisen upean torjunnan. Lopulta Inter Miami voitti itäisen konferenssin ykköspelaajan Cincinnatin ja eteni Open Cupin finaaliin.
Messi, mies, joka tekee jatkuvasti ihmeitä. Inter Miamiin liittymisen jälkeen Messi on tehnyt 10 maalia ja 3 syöttöä kahdeksassa pelissä. Kuudesta peräkkäisestä tappiosta 8 peräkkäiseen voittoon. Lukemattomat Jalkapallo Peliasut Messi pukeutuvat fanit ovat nähneet Inter Miamin parantumisen Messin johdolla. Tässä pelissä Messi auttoi joukkuetovereitaan taitavilla taidoilla, rauhallisella mielellä ja vahvalla vetoomuksella tulla pelin voiton päähenkilöksi. Uskon, että lukemattomat fanit iloitsevat siitä, että elämme Messin aikakautta.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Inter Miami CF pelipaidat,Jalkapallo Peliasut Messi, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 74 تاريخ : پنجشنبه 2 شهريور 1402 ساعت: 23:32